Padel rackets testen in Gelderland en Overijssel

Jij wilt toch ook het liefst eerst weten of iets bevalt voor je het koopt?

Het testen van padel rackets is daarvoor natuurlijk de manier. Zo kan een van origine tennismerk (Babolat) die ook padel rackets produceert zomaar jou de feeling geven waar je op zit te wachten. Een specifiek padelmerk als Bullpadel of Starvie die ver vooruit zijn betreft innovatie en ontwikkeling van padelrackets kan ook een racket hebben in de racketlijn die perfect bij je past. Neem gerust een kijkje bij alle rackets die we in onze webshop hebben.

Testen en advies is daarvoor het beste middel. Ben jij een aanvallende of juist verdedigende speler? Zoek je meer power of juist meer controle? Ben je een speler die met veel slice speelt en daardoor een ruw oppervlak als 1 van je wensen stelt? Dit zijn hele belangrijke vragen die je jezelf als speler kan stellen.

Wij vinden het belangrijk dat een racket bij je past binnen het budget wat je hebt aangegeven.

Een advies kan alle kanten op en daarmee moeten we rekening houden dat iemand die net start en eens in de maand speelt niks heeft aan een diamant vormig racket van 18K volledig carbon met 3D geprinte logo’s erop van een flink bedrag. De andere kant van de medaille is dat een goedkoper glasfiber racket met witte foam niet past bij een wedstrijd speler die normaliter meerdere ballen buiten de kooi kan smashen.

De mogelijkheid voor het testen van padel rackets krijg je bij Padel Sportswear in Apeldoorn.

 

Bij de padel specialist bent u aan het goede adres!

Padel Sportswear is de padel specialist in de regio Gelderland, Overijssel, Utrecht en daar buiten. Zo hebben wij de mogelijkheid om indoor en outdoor rackets te testen op verschillende locaties in Deventer, Apeldoorn en wellicht ook bij jou op de club. Zo komen wij vaak op locaties in Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Deventer Doetinchem, Houten, Nijmegen, Utrecht en Zwolle. Wij zorgen dat er 3-6 rackets klaar hangen voor je die aan jou wensen en eisen voldoen. We geven naast het advies voor de rackets ook de ballen aan in de verdedigende positie, de volley’s aan het net en indien gewenst de smashes. Dit is DE manier om te voelen wat het racket doet.

Neem gerust contact met ons op voor advies en maken van een afspraak voor het testen van rackets.